onsdag 19. september 2012

FRA STREKKLAKEN TIL GARNNØSTE

De siste dagene har jeg brukt på å klippe og klippe og klippe. Hadde en fiks ide om at jeg skulle forvandle et strekklaken til et garnnøste og strikke en puff. Som sagt så gjort satte jeg igang, men at det skulle være så kjedelig og ta så lang tid hadde jeg ikke tenkt på.
Her er resultatet og det ble ett ganske stort garnnøste:-)
Så får vi se om det blir en puff eller ikke;-) Er det ikke nok med dette, havner det nok i søpla. Tror rett og slett ikke jeg gidder å klippe opp mer. Kjøpte med meg to, men det ene forblir nok ett strekklaken. Ferdig stoffnøste nestegang.
Sykdom råder fortsatt i huset og i går måtte mammaen selv på legevakten. Så nå skal en sliten kropp snart legge seg til lading, så krysser jeg fingrene for at morgendagen blir bedre enn dagen i dag:-)


ha en god natt!
7 kommentarer:

 1. Jøssus...for en tolmodighet du har, såg du på hurtigruta time for time då..hi hi.
  Dette var jo skikkelig kult. Gleder meg til å se puffen din.
  Kanon IDE.
  Ha en flott dag, og god bedring
  Mvh Karianne

  SvarSlett
 2. Å HÆRLIGFRED for en oppgave og tålmodighetsprøve!

  Gleder meg til å se hva du får til =)

  SvarSlett
 3. Wow for en iver...Skjønner godt at du ikke tar et nøste til. God bedring...

  SvarSlett
 4. Kjempegod idè! Har noen laken som er litt hullete. Dette må eg prøve, bare magen med krampe blir bedre.. god bedring til deg også! Flotte bilder her hos deg :)) Klem Lisbeth

  SvarSlett
 5. Du imponerer altså,eg hadde vel aldri hatt tolmodigheten til det,hihi men for et stort og flott nøste du fekk ut av det:)
  Gleder meg til å sjå resultatet av det du skal lage:)
  Ein fine dag til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 6. Well done!!
  Kjempe smart da..
  og resirkulering og greier...;)
  hehe.. Flinke du!
  Håper det blir en puff til slutt!
  (uten mer klipping....;))
  Ha en fortsatt god dag!
  Klem til deg!

  SvarSlett
 7. Litt av en jobb du har hatt der ja, blir nok en stilig puff til slutt da ;-)

  God bedring!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...