mandag 10. september 2012

LIN, ULL OG BOMULL

Pakke i posten i dag og endelig kom babysengetøyet i herlig lin og strikketeppet i ull og bomull. Etter at jeg kjøpte sengetøy i lin til oss, er det stort sett det vi bruker. Da jeg så at H&M hadde kommet med sengetøy i lin til baby, var det vanskelig å la vær å ikke klikke det hjem;-) Ihvertfall, sengetøyet er utrolig mykt og jeg gleder meg til å legge det på sengen til babyen. Det eneste som er litt dumt er de svenske målene (110x125).
Trykket på pute- og dynetrekket.
At det er i hvitt og grått er heller ikke feil.
Deiligste strikketeppet i 50 % bomull og 50 % ull.
Alle tingene finner du her.

Nå skal jeg ha en liten kaffepause, så blir det litt mer rydding før det er kveld.


ha en flott ny uke!


7 kommentarer:

 1. Så herlig sengetøy:)
  Gøy med nytt sengetøy til ungene også!

  Flott ny uke til deg.
  Klem Veronica

  SvarSlett
 2. Så fiiine produkt!
  De svenske målene fikser du easy peasy på symaskina :)

  SvarSlett
 3. HM home barn har jo bare tatt helt av. Hos meg ble det sengetøy med kanin på til lille Martine! Storfornøyd! Likte veldig godt det teppe du hadde klikket hjem også =)

  SvarSlett
 4. Nydelige ting!! Og gratulerer, du vant et valgfritt dameplagg i min me&i giveaway! Hvis du sender meg fullt navn og adresse til mykeminutter@hotmail.com, så skal jeg videreformidle til me&i :) Ha en tipptopp tirsdag! Klemmer

  SvarSlett
 5. Det såg behagelig og kult ut.
  Teppet du har kjøpt deg har jeg også, det er deilig og veldig flott.
  Sendte pakke til deg i dag , så da er den i rett rettning.
  Ha en fin dag med eller uten paradis lek.

  Hilsen Karianne

  SvarSlett
 6. Dette er så nydelig fint at jeg holdt på å klikke det hjem selv
  (og jeg har ikke en baby som kan bruke det en gang) nesten litt flaut å si det.. *smiler*
  Fin fin dag til deg og dine

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...