onsdag 26. september 2012

LYNG

I går var de to minste og jeg en tur på Lindex, og det var selvsagt Missonikolleksjonen som skulle tittes på. Litt til de minste ble det da med hjem i posen:-) Noen lyng ble også med hjem, hører liksom med til høsten. Siden det blåste så mye i går, står de foreløpig inne å pynter opp.
Lyngen pynter jo så flott opp. Både inne og ute. Denne flytter nok ut på trappen om ikke så lenge. Vet ikke hvor godt de holder seg inne, noen som vet?
På ettermiddagen tittet solen så fint fram, og bildene er ikke redigert denne gangen.
ha en flott onsdag!8 kommentarer:

 1. Hi - I think, they will dry very quickly and you should put them outside, after a few time inside! But anyway, they look great. Love them, think I have to buy some too. Hugs, Barbara

  SvarSlett
 2. Herlig og ha kuppet noen Missoni-skatter ♥
  Og lyngen er like fin inne som ute syns jeg;)
  Jeg har Erica, og den holder seg veldig fin inne:)

  Ha en fin dag!!

  SvarSlett
 3. Jeg har også lige købt lyng, som jeg har indenfor. Og de holder ganske fint, hvis bare man husker at vande dem.... Men hvis de begynder at drysse, kommer de bare ud på trappen ;o)

  Hvor er du heldig, at du fik noget fra Missoni kollektionen. Jeg havde først fri kl. 15, og da var alle hylder tomme..... Men så fik jeg da ikke købt mig fattig i det ;o)

  SvarSlett
 4. AHHHH lekkert!
  Lysfatet dit er dån flott.
  Alltid gøy å kunne shoppe litt, ;) om det bare er en fin flaske saft så er vi jo fornøyd.. hi hi Missoni kolleksjonen er jo virkelig stas å dra med hjem.
  Ha en fortreffelig dag flotte du.
  Mvh Karianne

  SvarSlett
 5. Så lekre bilder,lyng er så flott både ute og inne men min blei død veldig fort,skulle gjerne visst kva eg gjorde feil igrunn!
  Eg kom ikkje på å gå på Lindex før i går ettermiddag,så ein cardigan blei det til ho minste siden det kun gjekk opp til 122/128 for de små,fin den:)
  Ein nydelig dag til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 6. Hei,
  spent på å se hva de små fikk fra kolleksjonen :) Jeg bestemte meg så sent at da jeg kom til bye hadde de kun en eneste tights i 104, så den kjøpte jeg til Stella ;) Var mye babytøy igjen da ;)

  Lynd kjøpte jeg fpr noen uker siden, det står i en potte nedfor trappa (ute) - den ene har på merksnodig vis dødd, selv om de er flere oppi samme potte som har fått akkurat lik tilgang på jord og vann. Forstår meg ikke på planter jeg :/

  SvarSlett
 7. Hei på deg.
  Så lekre bilder av lyng! Nydelig å pynte med både ute og inne nå til høsten ;)
  Ønsker deg en riktig glad dag.
  Smil og klem fra Monica

  SvarSlett
 8. Nydelige bilder!!

  Ha en flott dag:)

  Klem Linda

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...