fredag 7. september 2012

MODIG

I slutten av august var det kinopremiere på filmen Modig. Du har kanskje allerede vært sammen med barna å sett den? Vi har planer om å ta med de to eldste på kino for å se filmen, men tiden har bare ikke strukket til enda.

Modig-filmen handler om den modige og energiske jenta med navnet Merida. Hun er faktisk Pixars første kvinnelige heltinne, og det liker vi jo. Ja, kvinnelige heltinner hi hi. I forbindelse med filmlanseringen kommer det så klart en Merida dukke for salg. De to eldste har vært så heldige å få tilsendt hver sin, og det var kjempestas siden begge har veldig lyst til å se filmen.
Har du lyst til å lese mer om filmen, trykk her.
Prinsesse Merida;-)
I pakken var det flere ting;-) Det verdensberømte universet med actionspenning, Monsuno, erobrer også Norge. Disse lekene kjente jeg ikke til, men som vanlig hadde de to eldste sett reklame på tven og visste godt hva dette var. Selv om jeg bare har jenter, så er det ikke bare jenteleker som fenger;-)
Barn i alderen 4 - 14 år har nå muligheten til å oppdage Monsuno-universet. Disse lekene kommer til Norge iløpet av høsten. Monsuno er kjent fra den populære tegneserien på Nickelodeon, en allerede stor suksess i USA, Japan og Storbritannia. Den er også blitt utnevnt til "Boys Toys of the Year" i Australia.
Har du lyst til å lese mer, trykk her.
Det var dagens tips angående leker;-)
Snart reiser mannen og jeg til Oslo for helgen. Gleder meg til litt alenetid med kaffebesøk, shopping og avslapping. 


ha en flott helg!

PS! Tusen takk for alle de flotte tilbakemeldingene på innlegget under, og ellers alle gode kommentarer fra dere!!4 kommentarer:

 1. Hei *smile*
  Takk for kosleig kommentar på mitt Nib bidrag. Du er fab!

  Happy fredag og helg til deg :)
  Ikveld er vi buden på middag hos ett vennepar og jeg gleder meg. Middag med venner er så koselig!
  -smil&klem

  SvarSlett
 2. Så heldige dere er som får teste leker ;D Jeg har bestillt en Merida dukke jeg da, for jeg synes hun er så fin (kremt: ja, Stella synes nok også det). Gleder meg til å se denne filmen, men har hørt at den frarådes de små under 7 år fordi den er skummel. Gleder meg til å høre din mening :)

  God helg til dere!

  SvarSlett
 3. Disse dukkene var kjempehot i Disneybutikken i København for et par uker siden. Da ble en Rapunzel med hjem til Martine! En kjempesuksess =)
  Har fulgt deg på Instagram, og det ser ut som om Oslo har vært knall !

  SvarSlett
 4. Hei min søte,
  tenk at jeg måtte skade meg for å ha tid til å besøke bloggiser igjen *ler* (tråkket over noe grasalt i skogen og har nå en ankel på str med en appelsin, så nå er jeg bevegelseshemmet)

  Syns det er såå gøy at du skal på Førjulskos på Moi :) HURRA!
  Jeg gleder meg masse, følg med på FB siden eller bloggen min for mer info :) Jeg sender selvfølgelig mailer underveis også.

  Herlig søndagskveld og nydelig start på uken til deg, kjære!
  -Maiaklem

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...