mandag 3. september 2012

NYE LAMMESKINN

Etter en tur på Ikea i dag for å kjøpe nye håndtak til kjøkkenskap og skuffer, ble det med hjem to nye lammeskinn. Disse har stått på handlelisten lenge, men Ikea har vært utsolgt (eller de rett og slett har vært pakket bort under oppussingen). Siste gangen da jeg var på kataloglanseringen glemte jeg det helt av.
Men nå er iallefall to kommet i hus.


De fleste innkjøpene for tiden viser at vi går mot høst. Nytt lager med telys ble selvfølgelig også med i posen;-)
Er du i gang med høstshoppingen?

flott ny uke!

5 kommentarer:

 1. Herlig med lammeskinn, der er så fin grå farge på desse som du har plukka med deg :-) Kva er det for noko tøft me skimtar til Høgre på bileta dine da, med leca blokker? Hausthandling må eg visst venta med, såg kva eg hadde brukt i København og konstaterer raskt at dei to turane eg også skal på på denne lønninga må eg visst pakka niste til...

  SvarSlett
 2. Hi - your lambskin are the same, as I have, since several years and I wash them in the machine and even tumble dry them and they are still like new! I love them!
  I am also in autumn feeling already, I like so much this season!
  Great week and hugs from Barbara

  SvarSlett
 3. Har eg sagt det før,jo det har eg nok,hihi men eg elsker stilen din sån som du blander og pynter,knallfint søte deg:))
  Nydelige lammeskinn i så fin farge:)
  Fin kveld til deg!
  Klem

  SvarSlett
 4. Så flotte bilder:)
  Her er høstshoppingen i gang ja:)
  Og jeg digger det ♥

  SvarSlett
 5. Vakre House, med fantastisk innredning. Disse elementene på dette nettstedet er betraktet som svært ai. Se og håper du liker den.
  http://www.bocadolobo.com/soho/pearl.html

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...