torsdag 22. november 2012

NÅR LIVET STÅR PÅ VENT...

... da må alt annet en å leve i nuet rett og slett bli liggende og en må nyte alle små øyeblikk i hverdagen.

Slik har det vært her de siste to ukene. Bloggen er rett og slett blitt nedprioritert og barna og familien har fått hele overskuddet. Da svulsten ble oppdaget for rett over to uker siden, var det ingen av oss som hadde trodd at den skulle værestor eller at det er så lite som egentlig skiller mellom liv og død. En uke etter at jeg ble sendt direkte til sykehuset for å sjekke opp hva det var jeg hadde i magen, ble jeg så utrolig dårlig at det ble innleggelse på dagen. En hasteoperasjon måtte til, men alikevel ble det ikke sååå hast. Å vente på operasjon og faste uten mat og drikke i tre dager før det ble operasjon den fjerde, ja det er faktisk en tolmodighetsprøve uten like.
Fjerde dagen var det endelig min tur og jeg var glad da jeg våknet opp igjen og tenkte at endelig var jeg ferdig. Men ting går ikke alltid slik vi tenker og håper, så da en indre blødningen noen timer senere ble oppdaget bar det rett ned på operasjonsbordet igjen. Mannen ble tilkalt og ting var ganske kritiske. Heldigvis var operasjonen vellykket andre gangen og to dager etter var jeg endelig hjemme igjen.
Kreftene er heldigvis på plass igjen og jeg kjenner jeg blir bedre for hver dag som går. Fortsatt kan jeg ikke bære mer enn ett smørstykke, så hjelp her hjemme har jeg hver dag. Prøver å nyte tiden i sofaen, men kjenner at jeg begynner å bli skikkelig lei etterhvert;-)
Om det blir ny operasjon neste uke kommer an på prøveresultatene har bare ventet i 9 dager nå - helesenorge??, men  akkurat nå koser vi oss som best vi kan og litt etter litt blir det mer og mer jul i hjemmet. Vi nærmer oss tross alt 1. søndag i advent:-)
Jeg har ikke fått trukket vinneren av lyslykten fra Holmegaard, men håper dere bærer over med meg. Det kommer SNART! Har du ikke meldt deg på enda, er det fortsatt litt tid igjen.

ha en flott helg!

47 kommentarer:

 1. Uff... Dette var trist å lese :(
  Det du er gjennom nå må være utrolig tøft.
  Ønsker deg alt godt og håp på snarlig bedring !!

  Klem Heidi

  SvarSlett
 2. Dette var leit å høre. Jeg er glad for at du er hjemme igjen. Håper de neste prøveresultatene er bra og at du snart blir frisk og rask igjen. Masse varme tanker til deg.

  SvarSlett
 3. Dette var trist å høre!!

  Sender menge god bedring klemmer:)

  Klem Linda:)

  SvarSlett
 4. God bedring, sender styrkeklemmer!! <3

  SvarSlett
 5. Kjære Agnes! Så leit å høre at du er syk. Håper prøveresultatene er positive og at du kommer raskt til hektene igjen. Jeg har tenkt mye på deg, og tittet innom deg av og til, selv om jeg ikke har lagt igjen noen spor. Mange varme tanker til deg, Agnes. Klemmer fra Marit (Marits Hverdagsgleder, som desverre også ligger nede....)

  SvarSlett
 6. Kjære Agnes! Kva skal ein skriva då? Har tenkt mykje på deg, og tenker mykje på deg, og skal tenka mykje på deg og familien. Så godt at alt er bra så langt, og at du har lyst å julepynte littegrann. Nyt familien din og dyrk dei gode øyeblikka.

  Varm klem, Eli

  SvarSlett
 7. Uff...ikke noe kjekt å lese dette.
  Ønsker deg god bedring og krysser fingrene for deg!
  Klem

  SvarSlett
 8. Oisann!! Dette var ikke kjekt :( håper at resultatene er gode :) og masse god bedring :) klemmer fra Nina

  SvarSlett
 9. ❤ Tenke masse på deg å dine nærmeste i denne ventetiden... Helsevesen - skjerpings!!!! ❤ men godt å sjå at du va i form å hadde din gode latter me deg på tirsdag ! Klem fra Solveig ❤

  SvarSlett
 10. Nå var det godt å høre fra deg. Ta den tiden du trenger, og la blogg og lotteri stå på vent. Det er da såvisst ikke viktig, men det er helsen og familien. Trist å høre du måtte vente så lenge, og måtte inn til ny operasjon. Krysser fingrene stort for at alt er borte, så du kan senke skuldrene og leges til jul.

  Stor klem herfra også :)

  SvarSlett
 11. Kjære skjønne Agnes,så utruligt trist og leit å høyre,kan tenke meg det har vært og er ei tøff tid for dere,håper prøveresultatene er bra og at du får komme deg igjen,har savna deg her inne og har forstått at det kanskje var noko som hadde skjedd.
  Ta den tida du trenger du til å komme deg igjen.!tenker på deg!
  God og varm klem fra Lillian

  SvarSlett
 12. Gode klemmer og varme tanker til deg! Jammen er livet skjørt og dyrebart ja! Håper du klarer å nyte adventstiden litt med dine kjære, og så krysser jeg fingre og tær for prøveresultatene!
  Klem fra Carina

  SvarSlett
 13. Så trist å høre! Sender deg mange varme og gode tanker og klemmer. God bedring og ta vare på deg selv og familien din!

  SvarSlett
 14. Uff dette var ikke godt å lese om, men du er så tøff at dette kommer til å gå helt bra! Bruk dagene på å slappe av og bare småpusle med ting som gjør deg glad, det er viktig:) Jeg sender deg masser av gode tanker og ønsker <3

  klem Jennifer

  SvarSlett
 15. God bedring! Håper alt ordner seg og forsvinner for godt.

  Miriam

  SvarSlett
 16. Jamen sødeste Agnes dog! Sikke en nyhed..... Jeg sender dig de allerbedste tanker til dig og din familie, og håber at du snart er helt rask igen.
  Slap af i sofaen og nyd familien - det trenger du!!

  Store og varme knus

  SvarSlett
 17. Kjære deg.. Tenkte på deg her om dagen.. Men kunne ikke i min villeste fantasi tenke meg til alt dette!
  Håper helsa og formen kommer seg fort!

  Enn så lenge får blogg være blogg, og jeg gir deg en good klem :)

  Kjersti

  SvarSlett
 18. Kjære nydelige du (som jeg bare kjenner gjennom bloggen...men som allikeveld er blitt en del av min hverdag).....så leit å høre....
  Så godt allikevel at du er hjemme, at ting roer seg, at du, tross alt, klarer å glede deg over barn, mann, hjem og snart jul...
  Ønsker deg gode dager fremover!
  klemklem

  SvarSlett
 19. Mange varme tanker og klemmer til deg Agnes! Ord blir fattige i en sånn situasjon, men jeg håper formen blir fort bra!

  Ta vare på deg selv :)

  Klem

  SvarSlett
 20. Nå fikk jeg klump i halsen!
  Ønsker deg masse god bedring og sender varme tanker!
  Du må iallefal ikke ha NOE dårlig samvittighet i forhold til trekning ol. på bloggen!
  Familie og helse kommer lenge før det!
  Goood klem fra meg <3

  SvarSlett
 21. Sender deg en stor klem:)
  Og krysser fingrene for at prøvene er fine!!

  :)

  SvarSlett
 22. Kjære deg!
  Håper og tror at alt snart er bra igjen.....hva mer kan man si?!
  Jeg tenker på deg ♥
  og sender deg en varm klem.

  SvarSlett
 23. Uff for ett drama dere har vært igjennom! Heldigvis at det er bra med deg nå!håper det fortsetter sånn:) det er så skummelt, livet, som sporadisk plent må minne oss om hvor skjørt det er, å hvor lite vi har å si i det store bildet..når alt kommer til alt ser det ut som det dreier seg kun om to ting - flaks eller uflaks..;(
  Goe knib fra meg!

  SvarSlett
 24. Off... Syns du er tapper!
  Håper på gode prøveresultat,
  og ønsker deg og familien en
  best mulig helg :)
  Stor god klem til deg!

  SvarSlett
 25. Masse gode tanker blir sendt din veg, Agnes! For ei tøff tid du og dine er inne i! Krysser fingrene for at prøveresultatet blir bra! Skjønner godt du er utålmodig!

  Stor klem her fra

  SvarSlett
 26. kjære deg, dette var forferdelig trist. Jeg håper på gode prøveresultater ogskal tenke masse på deg. Synes du er utrolig tapper og ønsker deg og din familie kun det beste. Ikke tenk på bloggen og utlodning, det viktigste nå er å få deg frisk. stor klem

  SvarSlett
 27. Det var trist å høre, men godt formen er på vei tilbake. Jeg håper du snart får svar, og kan legge det bak deg.
  Masse god bedring, og gleder meg til du kommer tilbake for fullt. :)
  Stor klem.

  SvarSlett
 28. Kjære Agnes, sender deg mange gode tanker og klemmer. Nyt familien og bli bedre. Håper på gode resultater på prøvene og ei elles god førjulstid. kan ikkje forestilla meg kor tøft det må ha vært for både deg og familien. Klem igjen <3

  SvarSlett
 29. Kjære Agnes, trist lesning...det er tøff periode og krever styrke av deg og dele ettersom det er såpass nytt. Men på samme tiden har jeg tro på åpenhet. Jeg skal tenke på deg, og sende friske vibber hjem til deg og din familie. Varm hilsen fra Lisette

  SvarSlett
 30. Uff, ingen kjekk lesing.. Håpar på gode resultater og at de får ei roleg og fin julefeiring! God bedring!

  SvarSlett
 31. Ikke noe kjekt dette. Håper på gode nyheter og at du er kvitt hele rukla og er frisk som en fisk etterpå. God bedring, og bloggen er da det siste du skal tenke på. Ta vare på deg selv og familien!

  SvarSlett
 32. Huff Agnes, dette var ikke noe hyggelig og lese...
  jeg ante ingenting, trodde du bare var litt opptatt om dagen:)

  For noen vanskelige uker dere har hatt, og kan tenke meg dere har vært redde!!
  Men det er veldig godt og høre at det gikk bra til slutt og at du nå er på bedringens vei ♥

  Ønsker deg masse god bedring, og håper dere klarer og førjulskoooose dere:)

  Stooor klem ♥

  SvarSlett
 33. Tenker mye på deg,sender deg mine varmeste tanker,ta vare på deg selv og god bedring.og lykke til.mange klemmer hege

  SvarSlett
 34. Kjære Agnes!
  Har tenkt på deg, Ta vare på deg selv.
  Anne

  SvarSlett
 35. Tårene triller, for dette var trist lesing...
  Men jeg beundrer at du deler og sender de beste tanker din og familiens vei.
  Ta vare på deg selv og lykke til med det som venter.
  Varm klem fra May Helen

  SvarSlett
 36. Huff trist - ønsker deg masse god bedring og fingers crossed for at alt er bra og ingen flere operasjoner.
  Du virker uansett veldig tøff :-) god bedring !

  SvarSlett
 37. Huff,så leit dette var å lese. Og det setter virkelig ting i perspektiv!! Skjønner familien kommer først, ro ned, senk skuldrene! Jul blir det uansett. God bedring. Line

  SvarSlett
 38. Trist lesing...
  Ta vare på deg selv!
  Og purr i vei for å få fortgang.
  Desverre er det sånn helsevesenet har blitt :(

  Gode tanker semdes til deg og dine :)

  SvarSlett
 39. Gratulerer med de fantastiske nyhetene i dag!!!!

  SvarSlett
 40. Kjære Agnes
  Jeg var ikke klar over hva du gikk igjennom nå.
  Trist å høre...
  Skal tenke på deg
  God klem
  Tonje

  SvarSlett
 41. Liker bloggen din veldig godt. Men nå må du ta vare på deg selv. Masse god bedring.
  Hilsen Marianne i vest

  SvarSlett
 42. Kjære Agnes dette var trist, men jeg hører på ordene dine at du er tøff. Ta vare på deg selv og nyt gode øyeblikk. Sender deg mange varme tanker og familien din. Håper alt går rette veien. Du er veldig tøff som deler alt dette med oss. Du vet vel om at du er verdifull ingen andre er som deg ,er en linje i en sang og det gjelder virkelig deg.
  Varm klem fra Annfrid

  SvarSlett
 43. Hei Agnes, krysser fingrene for at alt kommer til å gå bra. Kom tilfeldigvis over bloggen din, så flink du er til å få det fint rundt deg! (Lurer på om du hadde det like fint på rommet på Grenland også? ;)) Kommer nok til å ta meg en titt innom her av og til. Ønsker deg og dine en fin adventstid.
  Hilsen Mona (slektningen din fra Grenland ;))

  SvarSlett
 44. Kjære Agnes. Dette var trist å lese, det må ha vært en vanskelig tid for deg og familien din. Mine tanker går til deg og håper du blir fort frisk igjen.
  Varm klem fra Camilla

  SvarSlett
 45. De varmeste tanker til deg og dine. Du er utrolig tøff som deler dette. Kos dere som best dere kan. Ønsker deg alt godt og en god advent!!!
  Klem Johanne

  SvarSlett
 46. Nei huff så leit å lese!
  Masse god bedring. Vær sterk!
  Gode klemmer og tanker sendes din vei!
  Klem, L

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...