torsdag 1. november 2012

NÆRMER SEG BLOGGTREFF

På lørdag braker det løs med nytt bloggtreff. Denne gangen med herlige bloggere fra flere steder i landet. Vi samles i Stavanger og Sandnes og kjører buss til Moi og Den franske Landstil. På bussen vil det bli utlodning av mange flotte premier og når vi ankommer Moi skal det visst være både moteshow, trekning av "bli ny dag", fingermat, bobler i glasset og så klart shopping. Kanskje noen julegaver også finner veien i posen?Jeg gleder meg så til å treffe alle som jeg har blitt kjent med gjennom tidligere bloggtreff og nye ansikt fra både kjente og ukjente blogger.

Flotteste Maia har jobbet med bloggtreffet sammen med Landstil, og hun er bare helt fantastisk! Mange flotte sponsorer har hun ordnet, jeg er sikker på at dette kommer til å bli KANON!!
Bare se her:


Flotte ting til goodiebagen har hun også klart å få til. Blir som både julaften og bursdag på samme dag hi hi. Bare se her:

Da er det bare å begynne å glede seg (jeg har gjort det lenge;-)), snart er endelig den O store dagen her.

Snakkes vi på lørdag?


ha en flott torsdag!4 kommentarer:

 1. Blir nok sikkert utrolig spennende og morsomt for dere som er så heldige å få være med på bloggtreffet......Å så masse flotte ting som skal legges opp i goodiebagene :)
  Ha en super dag
  KLem

  SvarSlett
 2. Herlig altså!!
  Jeg skulle så gfjerne vært der kjenner jeg:)
  Er så mange herlige rogabloggere jeg godt kunne tenkt meg og møte:)

  KOS dere masse, jeg venter på bilder og referat ♥

  SvarSlett
 3. Det er jo rene julekvelden på dere.
  Jeg er med neste treff.
  Kos dere masse fininger.
  Klem fra Karianne

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...