torsdag 29. november 2012

SNART 1. DESEMBER

Tiden flyr rett og slett fra meg for øyeblikket;-) På lørdag er det 1. desember og første pakke skal åpnes i julekalenderen. Jeg reiser til Kristiansand på fredag for julegaveshopping, så kalenderen må være klar til i morgen. Har det meste klart, må bare få satt meg ned å få gjennomført julekalenderen 2012. Blir en enkel variant i år med papirposer fra Granit, stempel og neon rosa tape.
At det fortsatt mangler noen pakker kommer ikke som noen bombe;-) Regner med å finne resten i helgen. Det viktigste er at de første er på plass.
Har du kalenderen klar?
Så vil jeg takke for alle kommentarene dere har lagt igjen på innlegget under her (og på facebook - rogalands bloggere). Det varmer så utrolig mye. Dere er bare så fantastiske alle sammen, tårene stod i øynene da jeg leste kommentarene. Jeg valgte å dele dette med dere lesere, for jeg syns åpenhet er viktig. De siste ukene har vært en stor påkjenning for både meg og nærmeste familie.
Sist fredag kom endelig telefonen jeg hadde ventet på, og det var heldigvis gode nyheter! Ingen kreft i svulsten, så nå er det bare å se framover og glede seg over livet:-) 

Da skal jeg kose meg med julekalenderen, slik at 48 poser henger klar til i morgen.

ønsker alle en flott torsdag!

PS! Trekningen av lyslykten kommer på mandag neste uke - lover!!

12 kommentarer:

 1. God morgen Agnes.. så godt å høre at du skal på shopping og kose deg litt.
  Kan tro jeg tenker på deg!!!!
  Kalenderen din blir super det er jeg helt sikker på.
  I skrivende stund er min akkurat ferdig, jeg sender en tanke til de som har mange barn..48 pakker for min del er mye.
  Håper du ser lyst på dagene og klarer å samle krefter til lille ekstra kos.
  Stor klem fra Karianne

  SvarSlett
 2. Å nå ble jeg glad for gode nyheter! Nyt dagen!

  SvarSlett
 3. Så godt å høre!!! Lev livet til det fulle!! :-)
  God adventstid og lykke til med jakten på de siste pakkene! :-)
  ha en fin dag!!

  SvarSlett
 4. Så utruligt flott med så gode nyheter,har tenkt på deg og slikt gjør godt å høre:)av og til er det godt å fortelle og være åpen,det gjere godt å få så mange oppmuntringer og koselige kommentarer:)
  Så gøy med julegaveshopping,du må kose deg masse:)

  Kjempefine bilder:)
  Ein fine dag til deg!
  Klemmer fra Lillian

  SvarSlett
 5. Tiden flyr fra meg også!!
  Og kalenderen er IKKE klar..
  Flaks man kan starte med noen
  få pakker første....:)
  Nydelige bilder forresten!
  God kveld til deg! :)

  SvarSlett
 6. Så godt å høre! Nå ble jeg utrolig glad for deg og dine. :)
  Da kan du finne frem den gode julegleden, og fortsette med skuldrene senket. Blir så glad når jeg hører sånne gode nyheter. :)

  Har laget en kalender i år, og den mangler bare to pakker, så r den ferdig. Ellers går dt meste sånn dag for dag, og ingenting av julevask eller annet er i orden. Jul blir det uansett, så jeg stresser ikke med noe som helst. De fleste pakker er handlet på nett, så jeg pakker litt nå og da.

  Ekstra god torsdag til deg i dag! :)

  SvarSlett
 7. For en fantastisk førjulspresang:-). Ingenting er bedre og viktigere en god helse:-))).
  Nå kan du endelig senke skuldrene og nyte adventstiden:-)
  Kos deg i Kristiansand på lørdag!

  Klem Veronica

  SvarSlett
 8. For en tøff opplevelse og så godt å høre at det var en godartet svulst!!! Ha fortsatt god bedring og nyt dagene med forberedelser :)
  Klem fra Ingrid

  SvarSlett
 9. Å det var godt å høre! herlighet altså!
  kalenderene er langt ifra klar her...huff, har aldri vært SÅ lite klar SÅ nærme den 1... blir en sen kveld ikveld frykter jeg.. pakkene ligger rundt forbi i poser her og der, gjemt bort for di små, å kalenderene ligger fortsatt pakt bort på loftet;/ urk jajaj, aldri noe kjekt på tven på torsdagene uanz;)
  kos deg på sjopping!

  SvarSlett
 10. Puh!! Godt og høre om de gode nyhetene, slikt liker vi:))
  Og så flotte bilder, lett og skjønne at kalenderen blir fiiiin ♥
  Her blir den meget enkel i år - altså ikke bloggbar, haha:)

  Kos deg med julegaveshopping ♥

  SvarSlett
 11. Glad det var gode nyheter! Her slepp me heldigvis unna kalenderen i år, sjølv om eg syns det ser ganske så koselig hos alle andre!!

  SvarSlett
 12. Tenker du hadde en flott tur til Kristaiansand! Hos oss ble det i dag åpnet en luke i en lego friends kalender, og en luke i en playmokalender ;) Gjorde det enkelt i år :) Stor klem!!!!

  BTW, en liten blomst til deg inne hos meg ;)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...