torsdag 6. desember 2012

JULEGAVER

Jeg har endelig begynt å pakke inn julegavene. Alt har vært klar lenge, men så er det det å komme i gang;-) Hvitt papir med detaljer i sort, natur og litt neon blir det i år. Fortsatt mangler det maange flere julegaver før jeg kan si meg ferdig, men har sånn noen lunde peiling på hva jeg skal kjøpe til de fleste.
I dag da jeg satt og koste meg med innpakningen, dalte det store hvite snøflak utenfor. Skikkelig julestemning med andre ord. Jeg ønsker meg mye mye mye snø til jul:-) Mannen er vel ikke helt enig, det er nemlig han som står for snømåkingen her i huset;-))
Julegavene er pakket inn i Ikeas tegnepapir og jeg har brukt sorte stjerner fra ifjor, klippet ut i sort papp.  Washitape og TineK stjernepapir er også kjekt å pynte med.


 


Til og fra lapper laget av stempel fra Granit. 
Lite juletre ble med hjem fra Ikea. 
I kveld skal pepperkakehuset stekes. Kjøpte 4 kg med ferdig deig fra Ikea, og håper at den kan brukes til pepperkakehus. Mannen har nemlig sittet og tegnet årets pepperkakehus i dag;-)

ha en flott 6. desember!
12 kommentarer:

 1. Agnes du Agnes, til og med pakkene dine er rå flotte, heldig er de som får dem. Bildene ser ut som i et blad. Gleder meg til å se design pepperkake huset dokkas. God klem.

  SvarSlett
 2. Nydelige pakker, blir flotte under juletreet:-)
  Her snør det også i dag.
  Nå er det snart nissefest i byen. Midterste pode skal danse sammen med 200 andre første og andreklassinger på torget i kveld! En som gleder seg stort:-)))
  Fin kveld til deg.
  Klem Veronica

  SvarSlett
 3. Herlig innpakning!!!!
  Håper du nyter adventstiden! :)
  Goood helg!
  Klem fra Carina

  SvarSlett
 4. Nydelig innpakninger, heldig de som får så flotte pakker :-) Lykke til med pepperkakehuset, IKEA deigen er kjempe god! Klem Monica.

  SvarSlett
 5. Så flotte gaver!!
  Hvitt og sort er lekkert, og med litt natur blir det perfekt i mine øyne ♥

  Kos dere med pepperkakebaking:)

  SvarSlett
 6. Fine gåver ja, liker veldig godt stjernene i svart :-) Her baka me pepperkaker med Ikea deigen i går, sjølve huset kjøper eg ferdig steikt og så monteres og pyntast det med allslags godis av gutta boys. Hatten av til mannen som teiknar pepperkakehuset sjølv!

  Klem Eli

  SvarSlett
 7. utrolig flotte julegaver, nesten for fine til å pakke opp!!
  likte godt tapen, stjernene og papiret!!

  ja, juletrærne fra ikea er så fine, ble med noen hjem her også!

  lykke til med bakingen :-)

  SvarSlett
 8. Henger meg på for å skryte av de flotte og spennende innepakkede gavene. Kjempefine var de :)

  Ha en flott adventstid.

  EVA

  SvarSlett
 9. lekker innpakning må jeg si og fint lite juletre fra Ikea. Har ikke prøvd pepperkakedeigen fra Ikea til pepperkakehus så kan ikke helt uttale meg der, spent å høre. fin torsdagskveld til deg. klem

  SvarSlett
 10. Gleder meg til å se resultatet av pepperkakehuset! :-)
  Ha en finfin kveld!

  SvarSlett
 11. Så utrulig herlig innpakning,du er så flink og det betyr jo masse korleis pakkene ser ut:)eg er ferdig men jentene har noken venninner dei skal kjøpe til men det tar vi på H&M for det er det alltid noko smått og fint:)
  Ønsker deg ei forsatt fin førjulstid;)
  God klem fra Lillian

  SvarSlett
 12. Lekkert..kult med stempel..tror og jeg må få kjøpt meg et..
  Veldig koselig i går..kjekt å få tid å prate sammen..som regel er vi så mange..
  Ha en herlig lørdag!!

  Klem:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...