tirsdag 18. desember 2012

LITT RØDT

Hva er vel kjekkere enn å bli overrasket med de flotteste avskårne amaryllisene? Nå pynter de opp i den ellers så hvite og tomme gangen. Garderobeskapet har kommet på plass, så det kommer seg. Jeg har kjøpt meg de fiineste lærhåndtakene til skapet, gleder meg til de kommer i posten. Mangler litt enda før jeg kan si meg ferdig. Trenger fortsatt mer oppbevarings muligheter, men nå er det snart jul så det får stå på vent til neste år:-)
Juletreet fra Kähler kjøpte jeg i Egersund på sist bloggtreff da vi koste oss i julebyen og hjemme hos Annfrid med bloggen Min glede. Avskårne amarylliser er en favoritt nå med jul, så en bukett med hvite skal få bli med hjem på torsdag. Da blir det siste innspurt i julegavehandelen.
Nå blir det rett og slett bena høyt og avslapping i sofaen.

ha en flott tirsdagskveld, 6 dager igjen!2 kommentarer:

 1. Hei skjønne deg:)
  Så vakre dei amaryllisene var,kjempefint i den fargen,tenkte eg burde kjøpe tulipaner til jul og ta dei i rødt,må jo ha litt rødt i hus bare ikkje for masse.
  Så nydelig den trelysestaken er,kunne godt tenkt meg slike og men så var det den plassen då:)

  Ein fin kveld til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 2. Elsker amaryllis, må ha det i julen :) Og de lysestakene er så fine!!!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...