torsdag 3. januar 2013

LILLE RAMPE(BUSTE)TROLL

En skal ikke være så veldig stor før en forstår hvor kjekt det er å gjøre ting man egentlig ikke har lov til;-) Av og til kan livet bli litt for kjedelig mellom å selv klatre opp i tripp trapp stolen eller opp på kjøkkenbenken. Da er det viktig å finne på noe annen action. Mens mamma går rundt å knipser bilder, da kan det til tider bli veldig kjedelig;-) Lysestaker og annen pynt er jo veldig kjekt å leke med da.
"Hva skal jeg finne på nå? Tenke tenke... Yes, jeg vet det! Dekselet til det nye objektive mamma fikk til jul har jeg jo ikke fått sett og tygget så veldig mye på. Det må prøves ut. Det var visst ikke så veldig spennende alikevel, så værsegod mamma!"

Det er travle tider i huset, men du og du så kjekt det er. Hver alder har sin sjarme, ikke sant?

beste torsdagen til deg som titter innom!

4 kommentarer:

 1. så stor hun var blitt, og sååå aldeles skjønn ♥

  SvarSlett
 2. SMIL!!! bare så nydelig,.
  Ja, det er nok litt svinn med slike bustetroll..hi hi.
  Men det får bare la gå.
  Kan tenke meg at du har travle dager- jeg har så store barn nå (10 og 7) men i går passet jeg min 1 årige tante jente- å du hendelse, jeg er ute av trening.
  Pust pes- over alt.
  Ha en super søt dag med din lille prinsesse.
  Klem fra meg

  SvarSlett
 3. Ho er bare så skjønn og herlig den lille jenta det,og jammen må ein nyte kvar alder for kvar alder har sin sjarm og utfordring:))
  no begynner mine å bli store men jammen så lengter eg litt tilbake til desse små,de er søte sjølv om det er meir travelt på ein måte:)

  Fineste dagen til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 4. Herlige bilder av ei nydelig jente:)
  Jo, de er noen virkelige sjarmtroll! Vi har ei som er litt i overkant bestemt, har utelukkende setninger med utropstegn (kom her, mamma! gå vekk!, ikkje meg!, meg ska ha!), og som sier "dumme, dumme sau" til det meste;)
  fin dag til dere begge:)
  klem nina

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...