tirsdag 5. februar 2013

DIY - SERVIETTRINGER

Natur sammen med sort og hvitt er fortsatt en favoritt her hjemme. Så da jeg for en stund siden så den geniale DIY´en på denne bloggen, måtte det jo så klart prøves ut. Easy peasy, og jeg var ferdig på null komma niks;-) Kulene er kjøpt på Søstrene Grene.
Passer perfekt til de hvite linserviettene.
4 ringer fikk jeg ut av 2 pakker, så må innom en tur på Søstrene neste gang jeg er i nærheten av Sandnes.


Hvite linservietter fra H&M Home. Valget stod mellom hvite og lys grå, men det ble hvite denne gangen. Hvitt er liksom bankers, selv om grått også har blitt en favoritt. Så at de hadde linduker også i samme serie. Tror kanskje jeg må ha meg en duk, men hvilken farge tro?

Nå er det visst en lillemor som roper i sengen, slutt på freden foran macen for denne gang;-)

ha en flott tirsdag!12 kommentarer:

 1. Så fine! Tror jeg kanskje må herme litt her altså :-) Og så skjønner jeg at jeg må på HM snart, lenge siden jeg har vært der nå :-) Ha en fin dag, og kos deg med lillebror :)))

  SvarSlett
 2. knallkult... :) så lite, men likevel sååå mye :)

  Klems Diana.

  SvarSlett
 3. Knallfine!!
  Og så tøffe servietter ♥

  SvarSlett
 4. Så utrulig fine dei var,slike som eg liker det og kunne virkelig tenkt meg ein tur innom Søstrene Grene,dumt det er så langt å dra...
  Tusen takk for ein herlige ide:)

  Fine tirsdag til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 5. Såå fine :)

  Fin tirsdag, søte du!
  klemklem

  SvarSlett
 6. ÅÅÅ dette likte jeg, takk for inspirasjon.
  Men en må vel ha en del tolmodighet for å lage desse tenker jeg.
  God tirsdag til flotte Agnes.
  Klem fra karianne

  SvarSlett
 7. Kjempefine serviettringar☺
  Eg ha laga gryteunderlag av slike kuler-kjøpt på panduro☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 8. Så stilig da!!
  Jeg tror jeg har noen kuler liggende igjen etter å ha laget gryteunderlag.. Og om jeg ikke tar feil har jeg også linstoff liggende. Kanskje jeg skulle latt meg inspirere av deg og gått i gang med en DIY?

  Ønsker deg en god uke videre!

  KLem

  SvarSlett
 9. Så enkelt og så fint, Agnes :) Har noen kuler liggende fra Panduro, går sikker å bruke de også :) Når jeg blir ferdig med all ryddingen i heimen (her skjer ting skjønner du), så skal jeg ta et "kule-serviettringer-DIY-prosjekt" :)
  Her er lakenskrekken sterk i natt, klokka er nå 03:38... og jeg som skal på jobb... huff..men får ikke sove, hjernen er i virksomhet hele tiden.
  Klemmer

  SvarSlett
 10. Hei!
  Jeg fant nettopp bloggen din og la meg til som medlem hos deg! Likte så godt bloggen din og gleder meg til å følge deg videre.
  Stilige serviettringer og så enkle å lage selv:)
  Ser at du også er glad i lin. Jeg bruker mye lin til å lage duker, servietter og puter til produkter i nettbutikken min.
  Ha en kjempefin dag!
  Klem Reidunn

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...