lørdag 16. mars 2013

PÅ SKRIVEBORDET

Har helt glemt å vise dere en av favorittene om dagen:-) Den hvite Genevaen som jeg fikk til morsdagen har kommet opp på skrivebordet, og både jeg og de små synger og danser til musikk nesten hver dag;-) Kjempegod lyd fra den "lille firkanta dingsen" og ikke minst er den flott å se på hi hi.
Mannen var litt skuffet over radiokvaliteten (vi har ikke fått digitalradio her vi bor enda), men for meg betyr det ikke noe så lenge det bare er å plugge i iphonen. 
Nå blir det maling resten av kvelden, så tror jeg at vi snart kan si oss ferdige. Men først; vente på at lillemor forstår at det er kveld og en faktisk skal sove;-))

beste lørdagskvelden!


7 kommentarer:

 1. Så fin! Her står det musikk på omtrent hele dagen også :)

  SvarSlett
 2. Den er så KUL!!
  Heldig med den:))
  Og jeg elsker bordet, bare elsker det... ♥

  SvarSlett
 3. Lekker og kul! :)
  Ha en finfin kveld!

  SvarSlett
 4. Åååå kul kul,den er så fin å sjå på og:)lykke til med resten av maling og alt:)
  Fine kveld til deg og håper vesla sovner fint,me har ei som blir 5 nå og klarer ikkje å roe seg ned til å sovne sjølv og vakner kvar natt,har berre blitt ein vane slik det er blitt men det endrer sikkert når ho blir større,hihi det har me sagt i snart 5 år:)

  God klem fra Lillian

  SvarSlett
 5. Overraskende fin til å være en elektronisk duppeditt ;-) Her har vi en mini QED som trådløst kobles til iPhone via Bluetooth. Enkelt og greit :-)

  Håper helgen din har vært super.
  Klem fra Monica.

  SvarSlett
 6. Den passet perfekt, for en flott morsdags presang!!! Jeg elsker min geneva også, men skulle gjerne hatt en liten hvit på badet også ! Utrolig flotte bilder, er spent på male resultatet ditt! Ønsker deg en flott uke. Klem fra karianne

  SvarSlett
 7. Den er fiiiin! Savner vår Geneva,... Vi leverte tilbake pga dårlig radiokvalitet, og ble ikke anbefalt å kjøpe ny...de ville bare gi oss pengan i hendan Synd, for er jo fiiiin! Får spare til noe fra B&O i stedet/ men litt stivere prislapp!!!

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...