tirsdag 9. april 2013

EN ANNERLEDES BURSDAGSGAVE?

God tirsdag! Godværet fortsetter og det er så deilig, får liksom litt mer energi i den rustne kroppen;-) Det frister iallefall mer å tilbringe tiden ute. Både til fots og på to hjul. Derfor har jeg ønsket meg en litt "annerledes" bursdagsgave i år. Faktisk ikke noe interiørting hi hi.
Denne stod på ønskelisten i år, og tror jammen det ikke er så lenge før den ankommer.


Sykkelvogn og barnevogn 2 - i - 1. Disse kan kjøpes her. Det er det norske firmaet Nordic Cab som lager disse. Superpraktiske, og en kan også kjøpe vinterutstyr slik at vognen blir til en pulk. Masse tilleggutstyr er også å få kjøpt, som feks. babysete. Den har også ett stort lagringsrom bak, noe som er greit når en skal på tur og ha med niste eller bare ha sykkelen til 5 åringen om hun ikke gidder sykle mer;-)) Vi brukte bilstolen i den gamle sykkelvognen da lillemor ble født, men har en to små som skal sitte i vognen er det jo ikke plass. Derfor er disse babysetene geniale. Ellers kan ryggen legges vannrett.

Alle bildene er lånt fra Nordic Cab.

Gleder meg til denne kommer, og håper at vi faktisk kan komme oss mer ut på tur;-) 
Har du erfaringer med Nordic Cab? Tar gjerne imot deres synspunkter.

ha en flott tirsdag!


2 kommentarer:

 1. Nordic Cab er absolutt å anbefale!! :) Me har hatt vår i 3 år no, og bruker den både med hjul og meier.. Både til huskyen vår og på oss sjølve! Ikkje fått brukt den på sykkel endå.. Neste ønske er joggedel og babysete, sånn at me kan bruka den både til vår snart 3 år gamle jenta og den nyfødte :) Denne vogna kjem de nok til å ha mykje glede av! :)
  - Silje

  SvarSlett
 2. Det må være heilt supert,har aldri hatt slik når mine var små og angrer på at det aldri blei kjøpt!
  Ser så solid og orntlig ut,så du blir nok veldig fornøyd!

  Ønsker deg ein fin dag!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...