fredag 26. april 2013

FREDAGSFØLELSEN...

... er på plass. Har fått sendt avgårde mannen og eldste datter til Kristiansand på håndballturnering og den hjemmelagte pizzaen står klar til å bli satt inn i ovnen. Små kvaster av forskjellige blomster er endelig blitt handlet inn (har sagt til meg selv flere ganger at på fredagene må jeg kjøpe blomster), og satt i små vaser rundt i stua. Mer skal det ikke til;-)
I morgen skal jeg på koselig lunsj sammen med noen kjekke bloggere 
-
gleder meg til litt alenetid.

ha en flott helg!


4 kommentarer:

 1. Jau, jau, like fin på bloggen som på IG den blomen der. Så no må eg nok på jakt i morgon, om eg får tid da... Du skjønner, eg skal på High Tea kl. 14, trur det er noko liknande Champagne lunsj og så skal eg på vinkveld til ei venninne kl. 20 - om å gjera å halda på silkerusen ;-) Aleinetid er berre heilt fantastisk! Kosa deg, Agnes!

  Klem Eli

  SvarSlett
 2. Herlige bilder med deilig stemning!
  Fin helg til deg
  Klemmer fra meg

  SvarSlett
 3. Kjære Agnes! Du er så flink til å få til "det lille ekstra" ---- små ting - stor effekt!
  Klemmer fra Hønefoss

  SvarSlett
 4. Ingenting er som friske blomster:)
  Kjøpte nydelige Gerbera forrige helg jeg, og de står like herlig enda ♥
  Flotte bilder!!

  Ha en kos helg:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...