søndag 28. april 2013

SØNDAGSDIY

Mens lillemor sover, koser jeg meg med å lage flere serviettringer av trekuler. Etter en koselig lunsj (dette må vi snart gjøre igjen, jenter) i går sammen med fineste Elin og Cynthia, ble det en tur innom Søstrene Grene. Må alltid innom butikken når jeg er i nærheten, alltid noe som blir med hjem i kurven;-) 
Enkelt og billig:-)
Blomstene fra fredag står fortsatt like fint. Selv ikke lillemor har vært å "plukket" de.
I dag blir det søndagsmiddag ute, godt av og til å slippe og lage selv.

ha en flott søndag!8 kommentarer:

 1. Kjempe gøy å se at du likte ideen min!
  Enda gøyere om du hadde linket til meg...;)
  Ha en fin-fin søndag! Toril :)

  SvarSlett
 2. Jeg også elsker søstrene Grene!

  Må bare takke deg for fine spor, som du har lagt igjen hos meg. Jeg har dessverre ikke hatt tid til å besøke deg, den tida vet du - strekker ikke til.

  Alltid kos å komme innom deg og lese om dine sprell.

  Happy søndag!
  -Maiaklem

  SvarSlett
 3. Lurt! Slike skal jeg jammen lage...har mange trekuler liggende;)
  liker så godt de grønne "stilkene"... fine alene, og også sammen med andre blomster:)
  fin søndag tild eg:)
  klem nina

  SvarSlett
 4. Hei Agnes, så stilige!
  Det dekorere virkelig, enkelt og flott.
  Det er en fornøyelse å titte innom deg igjen, hverdagsrutinene med blogging har fått en annen prioritet etter nye prosjekter, men uansett er det helt supert og blogge og bli inspirert av slike som deg!
  Håper alt er bra med deg og dine fine, ser jo heldigvis livstegn på instagram også!
  Ønsker deg en fin søndag!
  Klem fra Karianne

  SvarSlett
 5. Så utrulig fine,trur eg må få gjort noko slikt eg og,elsker ting med den trefargen og den som hadde hatt SG i nærheten:)
  Herlige bilder som alltid!

  Fin ny veke til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 6. Knall tøft:) Vi laga slik i serviett ringer med tre kuler i barnehagen for noen år siden. Ungene mestret det lett og foreldrene synes det var kjekt å få:) Takk for en hyggelig lunsj. Jeg blir alltid så himla inspirert og glad når jeg treffer dere to herlige damene :)Klem:)

  SvarSlett
 7. Høres veldig koselig ut med DIY-"treff" med koselige venninner :) Gleder meg til å komme meg inn i nytt hus på tirsdag... bare jeg kommer i orden, så gleder jeg meg til å kunne sette i gang med noen DIY-prosjekter og små puslerier, som f.eks. serviettringer av trekuler ;) God søndagskveld, og fin ny uke til deg, Agnes.
  Klemmer

  SvarSlett
 8. De er bare så fine :-) Må få laget noen selv når vi har installert oss i nytt hus. Håper mandagen din blir fin :) Klem fra Monica.

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...