onsdag 19. juni 2013

BEDRE SENT ENN ALDRI;-)

Endelig er 1 års bildene i boks av minste jenta. Har gruet meg lenge til fotografbesøket og har utsatt det i lang tid. Hun er, som 5 åringen en "redd for fremmede mennesker" person. Dagen var mandag og jeg må innrømme at jeg hadde flere sommerfugler i magen. Heldigvis ble det tatt flere gode bilder, før det var bom stopp ha ha! I dag kom bildene på mail, så nå er det bare å bestemme seg for hvilke som skal i albumet og hvilket som skal forstørres.

Bildene er tatt hos flinkeste Lene&Helene.

god onsdagskveld!

4 kommentarer:

 1. Nydelige bilder av ei bedårende jente, det med såpeboblene var så fint.
  God sommer!

  Klem Annfrid

  SvarSlett
 2. Vakre bilder! herlig :)

  Hvem av de var jeg traff da? Hun virket veldig utadvent *blunkesmil*

  Setter så umåtelig pris på alle de fine kommentarene du har lagt igjen hos meg. Jeg får dessverre ikke kommentert så ofte lenger, det er den tida vet du. Men jeg skal slutte å unnskylde meg, for nå skal jeg nyte tiden jeg har og oppdatere meg på dine sprell :)

  Fiin søndagskveld!
  klemklem
  -Maia

  SvarSlett
 3. Så fine bilder :-) så bilde av fine bilde av tv benken din i rom 1 2 3 - stas :-)

  SvarSlett
 4. Så utrulig nydelige bilder av skjønneste jenta di,herlig med fine såpebobler på bildene:)
  Ønsker deg ei fin ny juliveke!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...