fredag 7. juni 2013

"NYTT MØBEL" I STUA:-)

Da var det fredag og helg igjen, dagene rett og slett flyr avsted. Kan kanskje ha noe med at vi fortsatt er inne i den deilige babyboblen og prøver å kose oss så mye som mulig. Travelt er det, men blir det ikke tid til støvsuging den ene dagen, tar vi det neste;-)
Med en ny baby i huset, har det også flyttet inn ett par nye "møbler" i stua. Med en 1 åring som er rene klatremusen, fant jeg fort ut av at trevuggen ikke kunne brukes i stua denne gangen. Valget falt på Leander vuggen, og vi har ikke angret ett eneste sekund. Rett og slett super, og lillebror sover søtt mange timer i den iløpet av dagen.
Det er jo ikke så veldig lenge den kan brukes, men den lille tiden han kommer til å sove i stua er det greit å ha noe "sikkert." At den i tillegg er fin fin å se på, er jo heller ikke feil;-)
Med sjokolade i skålen og kaffe i koppen, er jeg klar for å slappe av i sofaen resten av kvelden. I morgen er det tidlig opp for å kjøre mannen til Nordsjørittet. 9 mil skal sykles!

ha en flott fredagskveld!


2 kommentarer:

 1. Så fin vugge. Har alltid likt Leandervuggen =) Her nærmer det seg termin (veldig sakte) og jeg blir varm i kroppen av å se babytepper, lammeskinn, smokker osv...
  Ha en fin helg og nyt babybobletiden videre =)

  Ingeborg

  SvarSlett
 2. Så nydelig vugge,den passer jo perfekt hos deg og er nok godt for minsten å ligge i:)egvkjøpte ein slik til minstemor når ho var født hihi men eg var redd den ville dette i gulvet så eg brukte den ikkje,huff typisk meg og så fin som den er og eg har aldri hatt hjerte til å selge den:)
  Nyt kvelden!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...