fredag 5. juli 2013

"GOODIEBAG" FRA MØLLERENS

For en stund siden fikk jeg en epost om jeg hadde lyst til å prøve ut Møllerens kakeserie laget i samarbeid med Manuela med bloggen Passion 4 baking. Selvsagt ville jeg det, og da vi kom hjem fra Sørlandet lå det hentelapp i posten. Jeg har prøvd disse pakkene før, men lager de gjerne igjen. Både store og små var fornøyd med resultatet. Så nå blir det nok baking en dag det er dårlig vær. Krysser fingrene for at det blir en stund til ha ha.


Har du prøvd ut Manuelas kakeserie og hva syns du?


Her for en stund siden var jeg så heldig å få en gave fra mannen. Har lenge ønsket meg glassbollen til Kitchen aiden og nå er jeg endelig heldig eier av en. Den er større enn bollen som følger med og det er jo kjekt med tanke på gjærbakst.


Da var det fredag og helg igjen. Dagene og ukene flyr rett og slett. Nå er det bare en uke igjen til vi alle sammen skal ha tre uker ferie. 

ønsker alle som titter innom en god helg!

1 kommentar:

  1. Ifølge værmeldingen blir det nok noen dager til ja;) heldigvis:)
    uansett; håper vi får en prøvesmak (titt;)
    nyt helga:)
    klem nina

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...