onsdag 3. juli 2013

KJØKKENFAVORITTER

Noen favoritter for øyeblikket, plassert på en skjærefjøl på kjøkkenbenken. Limonade, cookiestempel og olivenolje ble med hjem i posen fra ferie. Det ble ikke så mye nytt, for lillebror har allerede begynt å gi beskjed om at shopping er kjedelig;-) Hadde mange planer om butikker som skulle besøkes, men det ble ikke helt slik kan du si. Det får jeg ta igjen neste gang vi besøker Sørlandet.

I morgen er det igjen meldt regn, så kanskje jeg skulle prøve ut det nye stempelet og bake noen cookies? Sikkert en kjekk aktivitet å gjøre sammen med barna. Kan tenke meg at 5 åringen min er helt klar:-)
I dag har 11 åringen i huset fornyet garderoben sin, så nå skal bena legges høyt og det skal slappes av resten av kvelden.

ønsker alle som titter innom en flott kveld!

1 kommentar:

  1. Så herlige ting du har kjøpt og eg kunne og tenkt meg et slik kakestempel,skal bare få flytta meg ferdig så skal me kose oss,tar nok tid men men!
    5 åringer er jo så behjelpelige,bare eg begynner med matlaging så er ho der❤

    Ønsker deg ein fin dag;)
    Klem fra Lillian

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...