tirsdag 2. juli 2013

PEONER

I dag har jeg hentet inn hvite peoner fra hagen. Endelig, etter to år uten en eneste blomst er det i år mange. Kjempekjekt og ikke minst gratis:-) Det er jo en av de tingene som er så gøy med denne årstiden, en kan finne mange flotte blomster i hagen, skogen eller grøftekanten. 


Nydelige hvite peoner med bittelitt lyse lyse rosa. 


I dag har vi hatt sol og jeg kjenner det frister å få skikkelig orden på hagen. Masse ugress har tittet fram mens vi var på ferie, så det er visst bare å brette opp armene. Nye planter og blomster skal kjøpes. Hadde bare døgnet hatt litt flere timer;-) Med en baby og en 1 åring i huset, blir det ikke så veldig mye tid til overs for øyeblikket. Må jo nyte øyeblikkene mens de er her, vips så er de blitt store og ute av rede.

ønsker deg en flott tirsdagskveld!


2 kommentarer:

 1. Nydelige peoner, jeg er helt enig det er kjempe kjekt med blomster fra egen hage. Jeg skjønner godt at tiden ikke strekker til med to smårollinger i hus, men så er de jo søte da:) du får ta ugresset innimellom.
  Ønsker deg en fin kveld.
  Klem Annfrid

  SvarSlett
 2. Så nydelige peoner og heilt sant at denne tida er så fin når me kan plukke blomster ute,eg savner sånn å lage det koselig til men det kommer:))
  Skjønner veldig godt at du har det travelt,men synest det er kjempekjekkt at du lager innlegg for du tar så fine bilder og inspirerer:)

  Ein fin fin dag til deg Agnes:)
  Klem fra Lillian

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...