lørdag 23. november 2013

DET NÆRMER SEG

Litt over en uke til 1. søndag i advent, syns tiden løper ifra meg;-) Det har kanskje noe med at det har vært syke barn i over en uke nå her. Ikke så mye tid til annet enn kos og trøsting. Heldigvis så virker det som om basseluskene er på vei bort.
I går fikk jeg endelig "luftet" meg selv litt, så nye lys til den ene adventstaken er iallefall på plass. I år som i fjor, blir det Kubus fra byLassen. Blir nok ikke den eneste, lys tenner vi jo uansett. Ellers er det planlegging av pakkekalenderen som står for tur og som vanlig er jeg sent ute!





De to første sviblene er i hus og flere skal det bli. De er så koselige å pynte med til jul, men innrømmer at jeg liker de best slik de er nå. Trenger ikke springe ut i blomst her i hjemmet;-)

Nå skal jeg en tur ut å kjøpe garn, strikking er fortsatt en av kveldspysslene.

ha en flott lørdag!

1 kommentar:

  1. Svibler er finest når dei ikkje springer ut så håper mine står lenge uten å blomstre,Hihi:)
    Fin ny veke til deg!
    Klem fra. Lillian

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...