søndag 10. november 2013

ELEFANTEN PEANUT

Med fire barn i huset, så blir det en hel del leker. Selv om vi har mer enn nok, er det jo alltid kjekt med noe nytt. Denne gangen er det skyveelefanten Peanut fra Lamaze som har flyttet inn. Lekene fra Lamaze er bare helt super dupre. God kvalitet samtidig som de stimulerer barnets sanser både fysisk og psykisk, og det liker vi jo.Lamaze lekene er skreddersydd til barnet helt ned til minste detalj. De bruker sterke farger som fenger barnet og materialer som knitrer og krøller mellom fingrene. Baby N er iallefall veldig fasinert av lydene den nye elefanten lager;-)Den myke skyveelefanten Peanut hjelper barnet med å finjustere motorikken ved at de dytter og griper fatt i elefanten. Dette har jo han her ikke helt begynt med enda, men storesøster på snart 2 år sender den over hele stuegulvet. Anbefaler deg å ta en titt inne på Lamaze sin hjemmeside. Der finner du leker som passer til utviklingstrinnet og alderen på barnet ditt.

Har du lyst til å vinne skyveelefanten Peanut? 
Jeg har fått lov til å gi bort en til en av dere lesere. Innlegget kommer i morgen:-)

I dag har mannen malt ferdig hverdagsinngangen, så nå gjenstår det bare vasking før vi kan begynne å bruke den. Det skal bli godt!

ha en flott søndagskveld!

2 kommentarer:

  1. Skjønne bilder og den leken var så søt:)så herlig å være ferdig med malinga,alltid kjedelig når det holder på og godt når det er ferdig:)
    Fin ny veke til deg!
    Klem fra Lillian

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...