søndag 17. november 2013

SØNDAGSPYSSEL

En rolig søndag der vi tar livet med ro;-) Mannen og de to eldste jentene har reist på håndballkamp, mens de to minst og jeg koser oss hjemme. Forkjølelse og feber har inntatt huset, så da er det greit med litt avslapping og innekos. Mens baby N sover og minste søster ser barnetv, koser jeg meg med strikking. Den store guttestrikkeboka kom i posten for noen dager siden, og jeg er snart ferdig med det første babyplagget.
Grey it is! Favorittfargen om dagen.

Med kaffekoppen ved siden av, nyter jeg en rolig søndag før det er full gang igjen i morgen.

ha en flott søndag!

1 kommentar:

  1. Så koselig med strikk altså, heldige dere er som kan det... :)
    Kos deg videre, og god bedring til de som måtte trenge det ♥ tida for slikt nå...:(

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...