torsdag 14. november 2013

UGRESS I VEIKANTEN

På en av de daglige trilleturene fant jeg noe ugress som måtte bli med hjem. Så det stod så "fint" i veikanten da vi var på vei til barnehagen. På vei hjemover måtte jeg så klart bare stoppe å ta det med meg. Hva personene i bilene som kjørte forbi og så meg plukke ugress tenkte, det får være det samme;-)) Enkel pynt og ikke minst gratis.
I dag har det regnet ute, mens vi har kost oss inne med levende lys og baking.I kveld skal jeg på besøk til en veninne sammen med Meaningmoon.
Gleder meg til en kveld med skravling med de fineste.

flott torsdagskveld!

2 kommentarer:

  1. Kjempefint ugress og me bryr oss ikkje om kva andre meine Hihi:)
    Håper du har kost deg ikvel!
    Klem fra Lillian

    SvarSlett
  2. Elsker interiøret ditt, Agnes. Det er så rent og enkelt i linjene, så sart og vakkert, men tøft samtidig. DIGGER deg!

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...