torsdag 19. desember 2013

BURDE BURDE...

Tenk, bare 5 dager igjen til julaften! Så og si alle julegavene er i boks, takket være flere fine nettbutikker  rundt om i Norges land:-) Jeg har begynt å senke skuldrene og innsett at alle planene jeg hadde om ting som skulle gjøres før jul, rett og slett ikke blir gjort. Alle tanker med burde burde blir rett og slett glemt. Jul blir det uansett, så resten av tiden som er igjen skal jeg kose meg sammen med familien. Juletreet er pyntet og det skal kjøpes nye svibler og tulipaner til helgen, sammen med masse god mat.

Er du i rute?
ha en flott torsdag!

1 kommentar:

  1. Det går så fort og eg trur alt er ok,stresser ikkje og tenker at alt er som det skal hihi:)
    Ønsker deg fine dager og ei god jul til deg og dine❤
    Klem fra Lillian

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...