lørdag 28. desember 2013

FRA TVKROKEN

4. juledag det heter vel ikke det da;-) og jeg kjenner at det begynner å krible i fingrene etter å få ut juletreet og pakke bort julepynten. Tror ikke de andre i huset syns det samme som meg, så det får stå en liten stund til. 
Jeg var så heldig å få nytt sofabord i julegave, så da har jeg flyttet de gamle Ikeabordene bort i tvkroken. Kjenner at jeg må ha det mest mulig lyst inne nå som det er så mørkt og trist ute, og som sagt forandring fryder:-)Vi slapper av og lader opp til romjulsturnering i håndball med eldste datter i morgen. Blir kjekt å komme seg ut en tur, etter mange sløve men herlige dager her hjemme.

fortsatt fine juledager!

3 kommentarer:

 1. jeg tør nesten ikke si det høyt men gleder meg til julen er ute av huset nå. 1.januar så forsvinner julen her hjemme hos oss, og jeg kan faktisk ikke huske at vi da har hatt julepynten så lenge, den pleier vel egentlig å ryke til nyttår. en fin romjulstid til deg og dine. klem

  SvarSlett
 2. Haha godt det ikkje bare er meg og eg er begynnt og så godt det føles,synest det blir jul så lenge siden det allerede fra november er i butikkene og folk snakker om det så her er eg heilt klar for et nytt år:)
  Kjempefint hos deg :)
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 3. Så fint bord!!
  Herlig med litt nytt:)

  Her er juletreet høstet og julenissene har flyttet på boden:)
  Deilig med litt mindre pynt og litt luft igjen ♥
  Jeg har alltid lyst til og pakke bort julen rett etter 24. men ingen andre...
  I år fikk jeg lov, hehe, lille valpen har vørt litt vel intr i julepynten, slitsomt, så alle syns det var greit:))

  Nå vil jeg ha snøøø og masse deilig lys inn, vaske huset og vente på våren, hoho:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...