mandag 2. desember 2013

JULEKALENDEREN

Årets julekalender ble ikke helt som jeg hadde planlagt, men den ble jo ikke så verst tilslutt. Bjørkestammen som jeg hadde planlagt skulle brukes, får heller stå til neste år;-) Som alle andre år er jeg ute i siste liten, så i dag var det ingen vei utenom. Ut med sagen og finne seg en passe gren i hagen. Forbipasserende lurte nok på om vi har begynt å "skoge" på vinteren her i huset he he.
Det ble trangt om plassen på grenene, så får heller fylle på etterhvert. Med tre barn som skal få hver sin i 24 dager, ja da sier det seg jo selv at det blir litt pakker utav det:-) Ganske stress å finne ut hva en skal kjøpe, men når det først er gjort er det jo bare kos. Pakkekalender må de jo ha!

håper du nyter fine dager!


3 kommentarer:

  1. Utrolig koselig kalender:) det er så stas foe de søte smæ uandett alder, her er det ei 16 år som er like ivrig, hun mener hun aldri blir for stor til kalendergaver;) kos deg mye med juleforberedelsene, søte deg. Stor klem Ann Elin

    SvarSlett
  2. Selv kalenderen står i stil til det ellers så kule og stilige interiør. Du er perfekt, Agnes :) Mange klemmer <3

    SvarSlett
  3. stilig kalender, her ble det også pakkekalender til guttenes store glede, hadde egentlig sagt til dem at det ble kun ble sjokoladekalender iår.

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...