onsdag 4. desember 2013

SVIBEL

Fortsatt ikke så mye julepynt som har kommet fram enda, men noe mer må jeg nok på loftet i kassene å finne. For meg hadde det vært helt greit med sånn som det er, men de andre jeg bor sammen med syns det er alt for lite pyntet til jul. At de syns nisser og sånn hører med, det kan så være. Om de kommer ned fra loftet, det er noe annet;-))
I dag tilbringer vi dagen inne. Lillebror er fortsatt ikke helt frisk etter RS - viruset, så det er nok best å holde seg innendørs. Mens de små sover, blir det litt blogging på meg. 

ha en flott 4. desember!

7 kommentarer:

 1. Har du laget potte og te-lysestaker i betong selv Agnes? Du har det så gjennomført at du verden... blir bare sååå imponert! Klem Marit

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjære Marit! Tusen takk for alltid koselige ord fra deg:-) Potten og lysestakene er fra Granit. Har hatt planer om å støpe meg noen lysestaker i betong siden jeg gikk gravid med Philippa, men enda har jeg det til gode he he. Mange planer, men ikke alltid at det blir gjenomført. Håper alt står bra til med deg!

   Klem Agnes

   Slett
 2. Hei kjære Agnes =)
  Lenge siden jeg har lagt igjen en hilsen her så når du var innom meg så måtte det bare skjerpings til her. Jeg er lite rundt på blogger, det er sånn dann og vann at jeg innhenter noe inspirasjon. Så her hos deg også at du slet litt med blogge lysten vist ikke jeg husker feil. Det blir litt sånn at man går litt tom og har så mye annet å gjøre. Det er like gøy med interiør men plutselig så har man ikke like mye å vise frem =) Ellers her i heimen så har jeg pyntet til jul, det gjenstår bare litt ekstra vasking så kan julen bare komme for min del. Har laga en slag med kaker og vet ikke om det blir så mye flere slager for det blir ikke spist. Når man ikke har små barn i hus lengre så endrer ting litt seg. Snart skal vi få hunde valp. Vi skal hente den i Bergen 21 Desember så vi får en flott julegave i år. Det er en Bichon Havanais så nå blir det mye pels stell fremover, håndarbeid som enkelte kaller det. Jaja..du må ha en fin Adventstid og jul i sammen med dine =) God klem sendes din vei i fra meg Mona / Villa Tverrteigen

  SvarSlett
 3. stilige betongpotter, du er kreativ du :-) hos meg fikk vi først opp adventstaken idag, så lite som minner om jul her enda, sånn går det når jeg har vært syk, får ta det igjen utover uken og frem til jul.

  SvarSlett
 4. hehe, slik er det her og:))
  Mye vinterpynt som jeg kaller det, men svært lite jul...
  Nisser og rødt får vente et par uker til ♥

  SvarSlett
 5. Så stilige dei lysestakene va)er igrunn ikkje så masse pynt som skal til!
  Masse god bedring til minstemann❤️
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 6. Svibel er sååå nydelig. Det er den eneste planten jeg har til jul, flere en en. De er så søte og lukter så deilig:) Liker så godt den rustikke krukka:) ha en fin kevld. Klem Ann Elin

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...