fredag 10. januar 2014

GOD HELG!

Innom en tur for å ønske alle dere flotte lesere en god helg. Her er jeg godt i gang med å tømme siste rest av julesnopet;-) Godt å ikke ha noen nytt års forsetter he he. Tror ikke de hadde vart særlig lenge, kanskje derfor jeg aldri har noen.

I dag har jeg vært å kjøpt maling, endelig kom inspirasjonen og tiltakslysten tilbake! Gleder meg til å begynne, men det får bli i kveld når barna er lagt. Det er nemlig Bengalakk det skal males med. Har aldri malt med denne malingen før, så det blir jo ekstra spennende å se om resultatet blir slik jeg har sett det for meg.

beste fredagen til deg!

3 kommentarer:

 1. Så fine bilder : )
  Kos deg med malingen!

  God helg! : )

  SvarSlett
 2. Spennende med maleprosjekt :)
  BTW: Tror jeg har et linteppe liggende, ville du hatt det? I så fall kan fu få det for halv pris og da, 200.- = 100.- :)
  God helg! Klem

  SvarSlett
 3. Så spennende ...gleder meg til å se hva du skal gjøre:) gleder meg til resultatet:)Fine bilder...:)! GOD HELG! Stor klem Ann Elin

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...