søndag 12. januar 2014

KREMFRESH

For ganske lenge siden satt jeg å så på God morgen Norge med "ett halvt øye," og plutselig var det ett intervju som fikk hele oppmerksomheten. En mor og en datter var i studio for å snakke om egenproduserte fuktighetskremer, ansiktskremer, kremer for eksem og psoriasis, hårprodukter og nå babykremer. 
6 åringen har hatt atopisk eksem siden hun var ca 1 år, men heldigvis har det avtatt med årene. Typisk barneeksem, men alikevel veldig irriterende. Hun har klødd veldig mye og av og til har det også kommet små sår. Ull har vært utelukket å bruke, for det har forverret det hele. Flere hundrelapper til forskjellige fuktighetskremer fra apoteket har også blitt brukt, til ingen nytte. Kremer med kortison har hele tiden vært siste valget, så da jeg oppdaget Kremfresh var valget enkelt. At de har nettbutikk var jo ett stort pluss, siden de ikke har butikk her i nærheten. Ikke lenge etterpå kom den første kremen i posten, og etter noen ukers bruk hadde eksemen nesten forsvunnet. 
Rett før jul bestillte jeg nye kremer, denne gangen flere forskjellige. Vi har nå fått prøvd de noen dager og jeg må si at jeg er kjempefornøyd! Babyen hadde en flekk på det ene kinnet, men etter ett par ganger med silkekremen er den helt forsvunnet. Sjekk ut utvalget for forskjellig hud her. Kremene koster litt, men alikevel vil jeg si at de er verdt det. Heller betale litt mer og få produkter som faktisk hjelper.
Anbefaler deg å gå inn på sidene til Kremfresh og lese om de forskjellige produktene. De har nå også fått en ny serie for babyer - Nyrørt. 
Dette er ikke ett sponset innlegg, men liker å gi ekstra reklame for gode produkter. Liker at ting er lagt av kun naturlige ingredienser. 
Kanskje dette er ett tips for deg?

I kveld blir det forhåpentligvis siste strøket på det ene malingsprosjektet, så kanskje det kommer bilder i morgen;-) Som sagt, oljemaling krever en hel del mer tolmodighet.

ønsker deg en flott ny uke!

2 kommentarer:

 1. Å, takk for tips - skal jammen kikka innom sida og sjå. Har ein som hadde atopisk eksem då han var liten. Har heldigvis vokst det frå seg, men er ofte veldig tørr. Har prøvd mangen kremar, men ikkje funne nokon som virke optimalt..

  Ønsker deg ei fin ny veka :)
  Birgit

  SvarSlett
 2. Prøv Helt fett med Squalene, og Silkekrem (100 ml...denne kan også fint brukes av voksne med tørr hudtype)). Begge blir solgt av hudlege:-)
  Torhild Næss

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...