torsdag 9. januar 2014

LITT MER KJØKKEN

For ett par dager siden ble det litt forandring på kjøkkenet. En hylle ble skrudd ned og "hyllisen" ble flyttet - igjen. Den har stått flere plasser i stua og nå en ny plass på kjøkkenet. Merkelig det der hvordan det samler seg rot i hyller om en ikke passer på å rydde etterhvert. Trengtes rett og slett en skikkelig ryddings. Nå rommer den litt av hvert, fra tørkeruller til frokostblanding.
Tips! Pappesken fra Ikea til under 10`eren passer perfekt for oppbevaring av 6 ruller med lambi tørkeruller. Kalenderen har iallefall kommet ut på kjøkkenet, så får vi se hvor lenge det går før den kommer opp på veggen hi hi.

god torsdag!

2 kommentarer:

  1. har skikkelig sansen for den hylla, knalltøff, vurderer om jeg kanskje klarer å skvise den inn her hos meg også, trenger så absolutt noen ekstra hyller på kjøkkenet (som jeg forresten er superklar for å bytte ut, men det blir ikke før om ett år eller to)

    SvarSlett
  2. Hyllis er kul, jeg skulle bare ønske det var flere hyller i den. Mye ubrukt plass liksom. :P Vi har to, som står på loftstua med Playmoen til jentene. ;)

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...