mandag 6. januar 2014

NYTT BORD

Etter lenge klarte jeg endelig å bestemme meg for hvitt eller svart. Valget falt på hvitt som dere ser. Når det nå står her, er jeg helt sikker på at jeg valgte riktig. Bordet fra Hay har lenge stått på ønskelisten og tenk det lå under juletreet. Ble så fornøyd at jeg vurderer å kjøpe ett til, for å ha i tvkroken. Kanskje ett i svart ha ha?
I dag har de to små og jeg vært ute på en aldri så liten shoppingtur. "Farlige" greier når min lillesøster jobber i Netcom. Blir fort til at det blir ny telefon… Hvitt og gull er jo ikke feil;-))
ha en flott mandag!

10 kommentarer:

 1. Hvitt og gull blir aldri helt feil nei ;)
  Ser ut til at det må bli en ny en på meg også nå.. (ikke helt etter planen men...) Når den fiiiine telefonen min skal begynne å tulle seg sånn like før fødsel og alt sammen, så må man kanskje bare hoppe i det :P

  Veldig fint bord! Og lekkert bilde som vanlig :D
  Ha en strålende uke!
  Klem fra
  Kjersti

  SvarSlett
 2. Lekkert,nesten så eg treget på mitt svarte;)
  Fin ny veke til deg!
  Klemmer Siv Mette

  SvarSlett
 3. såå fint bord! Heldige du.

  klem

  SvarSlett
 4. Digger det Hay bordet, passet rett inn hos deg :-):-) og ja de er kule i svart og ;-)
  Klem fra Charlotte

  SvarSlett
 5. oh, dey var fint bord det! Hvor selger de sånt no? minner meg på det i satc 2 - liker godt kanten!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg kjøpte bordet hos Bolina, men lurer på om ikke Dfu i Sandnes også selger de?? Er kjempefornøyd og vurderer som sagt ett til. Kanskje det avlange da?
   Klem Agnes

   Slett
  2. ah, er dette det kvadratiske? 60x60? så avlangt ut på bildet :) tror jeg måtte hatt 2 - blir fort litt trangt. bordet vårt er 90x90, og det er lite nok :D

   Slett
  3. Ja dette er det kvadratiske 60x60. Enig, litt lite men men. Du får sette to ved siden av hverandre;-))

   Slett
 6. Kjempefint!! Og jeg har nettopp fått meg telefonen i gull og hvitt…fineste mobilen jeg har sett :) Kjør på :)

  SvarSlett
 7. det bordet er så lekkert, har selv tenkt på det til stuen her hjemme. valget står mellom det, og det runde bordet fra norman copenhagen. iløpet av året, og helst i løpet av det første halvåret. er så utrolig lei av det vi har, og det passer ikke inn heller. heldigen du som har fått ny telefon, gull og hvitt *elsk* klem Helen

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...