søndag 9. februar 2014

GOD MORSDAG ALLE MAMMAER!

Morsdag i dag og vi har kost oss med god frokost, middag, OL på tv og både blomster og gave har jeg fått. Jeg har også fått ett nydelig kort laget av 6 åringen. Litt kjedelig å ikke være i form, men krysser fingrene for at jeg er bedre i morgen.
Lampen Oslo Wood fra Northern Lighting har lenge stått på ønskelisten og jammen meg var jeg så heldig å få den i morsdagsgave! Liker så godt stativet og selve lampeskjermen, og ikke minst at den gir ett oppadgående lys. Lampen har også dimmer, noe som er ett stort pluss. Vi har jo spotter i taket, men syns det er kjekt å ha ett alternativ. Ikke alltid en trenger så mye lys.


Lampen er kjøpt hos Design Belsysning.
Hos Design Belysning leveres også mange andre fine lamper som utelamper, led, House Doctor, Bloomingville, Kartell og Northern Lighting. Anbefaler å ta en titt om du trenger ny lampe. Jeg har iallefall flere favoritter:-)
Nå avslapping i sofaen med kaffe og pleddet.

Ha en flott ny uke!
Klem

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...