mandag 3. mars 2014

ALLE GODE TING ER… 5!

Det må det jo være;-) Har nå rekt opp heklet mitt som skal bli ett gulvteppe 4 ganger, så nå krysser jeg fingrene for at det endelig skal bli riktig. Fant ut underveis at jeg måtte ha mer garn, så det må jeg kjøpe meg på fredag. I mellom tiden holder jeg på med ett nytt gulvteppe jeg begynte på i dag - ja mange baller i luften ha ha! 
Kurv til alle prosjektene mine er iallefall på stell;-)) Den ble med hjem fra fineste fine Kamelon interiør som ligger i Vennesla. En butikk som absolutt kan anbefales! Sjekk ut nettbutikken.

Hverdagen er tilbake og det er alltid godt å komme i "gjenge" igjen. Travle uker, og tiden flyr. Snart påskeferie.

Ha en flott uke!
Klem

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ett spor:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...